• NIEUWS

  • NIEUWS

meer lezen

HAAK JIJ AAN BIJ ONS TEAM?

Op de hoogte blijven van de actuele Hardeman | van Harten vacatures? Bezoek dan regelmatig onze nieuwe website: werkenbijhardeman-vanharten.nl.

meer lezen

OPEN DAGEN INGELUID MET EEN BALLONVAART

Afgelopen donderdag hebben we met al het personeel de open dagen ter ere van ons 25-jarig jubileum ingeluid met een ballonvaart.

Nieuwbouw Odink & Koenderink te Haaksbergen
meer lezen

NIEUWBOUW ODINK & KOENDERINK TE HAAKSBERGEN

Tegen Enschede aan ligt de plaats Haaksbergen. Hier is van de week begonnen met de bouw van een bedrijfspand voor Odink & Koenderink. Wanneer de stalen constructie uit de grond is verrezen gaat Hardeman | van Harten beginnen met de bekleding van dak en gevel.

meer lezen

KLEURPLAAT KIDS - 25 JARIG JUBILEUM

Speciaal voor de kinderen hebben we ter ere van ons 25-jarig jubileum een kleurplaat ontworpen! Kinderen kunnen deze inkleuren, bij ons inleveren op de open dag op zaterdag 21 mei en leuke prijzen winnen!

Nieuwbouw Awood aangenomen
meer lezen

HARDEMAN | VAN HARTEN EN AWOOD VORMEN EEN UITSTEKEND TEAM VOOR DE GEVEL

Awood, een bedrijf dat punten heeft gescoord op het bekleden van gevels. Niet zoals Hardeman | van Harten met sandwichpanelen maar de naam geeft het al aan; met hout.

Dak- en gevelbeplating bij Nippon Express te Hoofddorp
meer lezen

DE OPLOSSING OM VAN UW STALEN CONSTRUCTIE EEN BLIKVANGER TE MAKEN

Aan de hand van een aantal projecten laten wij u in dit artikel zien hoe wij uw stalen constructie kunnen omtoveren in een prachtige blikvanger.

Nieuwbouw Houtlab te Nieuwkuijk
meer lezen

HARDEMAN | VAN HARTEN HELPT MET CRADLECORE® PANELEN HOUTLAB OP WEG NAAR EEN CIRCULAIR BEDRIJFSPAND

Met de nieuwbouw van Houtlab te Nieuwkuijk wil Woody Building Concepts laten zien dat je met circulaire materialen en houten elementen een modern gebouw kunt realiseren.

Nieuwbouw Vomar Voordeelmarkt
meer lezen

NIEUWBOUW SUPERMARKT VOMAR IN HET WESTEN VAN HET LAND LOOPT VOORSPOEDIG

Nadat alle materialen begin 2022 op de bouw geleverd zijn, is Hardeman | van Harten in week 6 begonnen met de montage. Als alles loopt volgens planning ronden wij dit project in week 16 af.

meer lezen

HÉ JIJ DAAR! TWIJFEL NIET LANGER MAAR SCHRIJF JE IN VOOR ONZE OPLEIDING ÉN VERSTERK ONS TEAM

Bijna examens, en dan? Over 2 maanden is het zover.. 1 mei 2022 is de harde deadline om ingeschreven te staan bij een opleiding. Twijfel daarom niet langer maar schrijf je in voor de opleiding Monteur Metalen Daken en Gevels.