• NIEUWS

  • NIEUWS

meer lezen

NIEUWBOUW DISTRIBUTIECENTRUM LAARAKKER TE CUIJK VOOR SYSTABO B.V.

In opdracht van VolkerWessels Logistics Development gaat Systabo een distributiecentrum van maar liefst 56.000 m² bouwen op bedrijvenpark Laarakker te Cuijk. Voor Systabo zullen wij deze nieuwe hal voorzien van ruim 66.650 m² aan dak- en gevelbeplating.

Distributiecentrum LCP Hardeman | van Harten
meer lezen

DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ NIEUW DISTRIBUTIECENTRUM LCP FASE 1A TE ROOSENDAAL

In opdracht van bouwbedrijf Vrolijk B.V. gaan wij dit jaar van start met de dak- en gevelbeplating en lichtstraten bij het nieuwe distributiecentrum (fase 1A) van vastgoedontwikkelaar Logistics Capital Partners.

VidaXL Fase 4 Hardeman van Harten
meer lezen

NIEUWBOUW DC VIDAXL FASE 4 TE VENLO

Op het bedrijventerrein Klaver 3C op Trade Port Noord te Venlo gaan wij, in opdracht van Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling, binnenkort van start met de levering en montage van ruim 140.200 m² aan dak- en gevelbeplating bij het nieuwe distributiecentrum van vidaXL.

meer lezen

HARDEMAN | VAN HARTEN WENST U FIJNE FEESTDAGEN!

Hardeman | van Harten wenst u fijne feestdagen! Wij zijn in de kerstvakantie gesloten van 19 december 2020 t/m 3 januari 2021.

Dak- en gevelbeplating bij Moba te Barneveld
meer lezen

DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ MOBA GROUP TE BARNEVELD

Afgelopen periode zijn we aan het werk geweest bij het nieuwe kantoor van Moba in Barneveld. In opdracht van Bouwbedrijf W. Hardeman B.V. te Lunteren hebben we bij dit nieuwe pand de dak- en gevelbeplating geleverd en gemonteerd. Het betrof naast een nieuw kantoor, een productieruimte en een vernieuwde kantine.

meer lezen

DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ UITBREIDING YONGLI EUROPE TE OUDKARSPEL

Afgelopen week zijn we van start gegaan met de beplating bij de nieuwe bedrijfshal van YongLi Europe op bedrijventerrein Breekland in Oudkarspel. We leveren en monteren hier in opdracht van De Jong Ursem de dak- en wandbeplating bij deze nieuwe productiehal. De hal heeft een oppervlakte van circa 2.000 m².

© Met Inspiratie
meer lezen

NIEUWBOUW DISTRIBUTIECENTRUM DUDOK MAASVLAKTE-WEST AANGENOMEN

Op Distripark Maasvlakte-West te Rotterdam gaan we in opdracht van De Vries en Verburg binnenkort van start met diverse werkzaamheden voor het nieuwe distributiecentrum van Dudok Groep.

Dak- en wandbeplating bij Distributiecentrum Goodman te Alblasserdam
meer lezen

NIEUW DISTRIBUTIECENTRUM VOOR GOODMAN TE ALBLASSERDAM

Op industrieterrein Nieuwland Parc in Alblasserdam gaan wij in opdracht van Vrolijk B.V. te Zevenbergen binnenkort van start met het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating bij het nieuwe distributiecentrum van Goodman.

meer lezen

RENOVATIE STEENFABRIEK WIENERBERGER B.V. TE PANNERDEN

In het Gelderse Pannerden zijn wij sinds afgelopen week gestart met de dakrenovatie van steenfabriek Wienerberger B.V. op locatie Kijfwaard-Oost.