• NIEUWS

  • NIEUWS

Nieuwbouw ZLB04 te Zaltbommel
meer lezen

HARDEMAN | VAN HARTEN EN WOUTERS SCHIJNDEL SLAAN OPNIEUW DE HANDEN INEEN

In Zaltbommel, tussen de Waal en de Maas ligt het bedrijventerrein De Wildeman. Op dit terrein wordt het 4e pand van Somerset gerealiseerd.

Uitbreiding Kees Smit te Venlo
meer lezen

HARDEMAN | VAN HARTEN VERZORGT EEN GROTERE JAS VOOR TUINMEUBELWINKEL KEES SMIT

In de loop van 2022 zullen wij voor Kees Smit de dak- en gevelbeplating leveren en monteren voor de uitbreiding van vestiging Venlo.

Impressie Green Square Logistics Aalsmeer
meer lezen

HARDEMAN | VAN HARTEN AAN DE SLAG OP GREEN SQUARE

Op steenworp afstand van Schiphol Airport en Amsterdam gaan wij binnenkort beginnen met de nieuwbouw van Green Square Logistics I.

Nieuwbouw IW4 te Veenendaal
meer lezen

BOUWEN BINNEN DE REGIO FOODVALLEY

Met het oog op duurzaamheid gaat Hardeman | van Harten dit jaar van start met de bouw van een gezamenlijk pand in Veenendaal. Het pand is bestemd voor IW4, Wijkservice Veenendaal en als oefenlocatie voor de Brandweer.

Mega-distributiecentrum VidaXL opgeleverd
meer lezen

BOUW MEGA-DISTRIBUTIECENTRUM VIDAXL AFGEROND

Op Trade Port Noord, in het logistieke hotspot Venlo, wordt het grootste distributiecentrum van vidaXL gebouwd. Het vloeroppervlak is 141.000 m². Bestaande uit 6 warehouses, 4.750 m² vloeroppervlak kantoor, 163 docks, 51.595 m² terreininrichting en een atrium.

Nieuwbouw Mastermate te Bleiswijk
meer lezen

HARDEMAN | VAN HARTEN HELPT BLEISWIJK AAN TECHNISCH GROOTHANDEL

In opdracht van Willy Naessens gaat Hardeman | van Harten dit jaar van start met de bouw van een nieuw bedrijfspand te Bleiswijk. Het pand is deels al verhuurd aan Mastermate.

Nieuwbouw A58 Campus te Roosendaal
meer lezen

OPNIEUW AAN DE SLAG VOOR LOYALE OPDRACHTGEVER VROLIJK

Na fase 1a in alle tevredenheid te hebben afgerond nemen wij ook fase 1b & 2 aan. Op dezelfde locatie, met dezelfde opdrachtgever alleen dan 18.000 m² groter. Fase 1a heeft dezelfde omvang als fase 1b maar dit keer pakken wij ook fase 2 mee. Deze 3 fases hebben een oppervlakte van 130.000 m².

Nieuwbouw dierenartsenpraktijk te Workum
meer lezen

BOUW DIERENARTSENPRAKTIJK VAN WAARD TOT KLIF VOLTOOID

Op 'De Burevaart' in Workum zijn wij in opdracht van Bouwbedrijf Heeringa bezig geweest voor eindgebruiker Dierenartsenpraktijk van Waard tot Klif. Wij leverde en monteerde hier de dak- & wandbeplating en ca. 100 m¹ goten.

Nieuwbouw stadsdistributiecentrum Amsterdam Osdorp
meer lezen

HARDEMAN | VAN HARTEN BOUWT AAN EEN DUURZAAM STADSDISTRIBUTIECENTRUM

Brocacef bouwt een nieuw distributiecentrum in de Lutkemeerpolder te Amsterdam Osdorp. Deze nieuwbouw zal worden gebruikt voor stadsdistributie van geneesmiddelen en medische producten.