• NIEUWS

meer lezen

NIEUWE WEBSITE LIVE!

Onze nieuwe website staat live! Op de hoogte blijven van het actuele Hardeman | van Harten nieuws? Bezoek dan regelmatig onze website!

meer lezen

DAK- EN WANDBEPLATING BIJ HYPERMODERN DC PLUS TE OSS

Op bedrijvenpark Vorstengrafdonk in Oss is gestart met de bouw van een nieuw hypermodern distributiecentrum voor PLUS supermarkten. Dit nieuwe distributiecentrum gaat de vier bestaande distributiecentra vervangen en belevert daarmee alle 270 PLUS supermarkten.

meer lezen

TIJDENS DE BOUWVAK ZIJN WIJ GESLOTEN!

Wij zijn vanaf vrijdag 24 juli t/m vrijdag 14 augustus gesloten. Maandag 17 augustus zijn we u graag weer van dienst.

meer lezen

KALVERENSCHUUR IN TERSCHUUR GERENOVEERD

Bij Fintelman in Terschuur zijn we onlangs aan het werk geweest en hebben we een kalverenschuur gerenoveerd. Bij deze schuur was een renovatie noodzakelijk. De stalen gordingen (dragers van het dak) waren namelijk compleet doorgeroest. We hebben hier het complete dak, de ventilatienok en alle stalen gordingen verwijderd.

meer lezen

LEVERING EN MONTAGE VAN DAK- EN WANDBEPLATING BIJ PAARDENSTAL LIZA TE BERKHOUT

In opdracht van De Jong Ursem gaan wij binnenkort beginnen aan de dak- en wandbeplating bij een nieuwe paardenstal in Berkhout. Dit project is een potstal waar paarden vrij kunnen rondlopen (vrijloopstal) en ook vrij naar buiten kunnen lopen. In de stal zelf zullen 10 paardenboxen komen, een afspuitplaats en 2 zadelkamers.

meer lezen

NIEUWBOUW ZAKKENSPECIALIST DEMENSIO TE ALMERE

In opdracht van Aan de Stegge gaan we binnenkort beginnen aan het project van zakkenspecialist Dimensio te Almere. Voor dit nieuwe bedrijfspand gaan wij de levering en montage van de dak- en gevelbeplating verzorgen.

meer lezen

LEVERING EN MONTAGE DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ JUMBO TE BLEISWIJK

In opdracht van ASK Romein zijn we gestart met het monteren van de dak- en gevelbeplating bij het nieuwe distributiecentrum van Jumbo op het bedrijventerrein Bleizo te Bleiswijk.

meer lezen

NIEUW AANGENOMEN: PROJECT WDP BOLAND TE BLEISWIJK

In opdracht van Willy Naesens Industriebouw zullen wij de dak- en wandbeplating gaan leveren en monteren bij het nieuwe distributiecentrum van WDP Boland te Bleiswijk.

meer lezen

NIEUW DISTRIBUTIECENTRUM OP DISTRIPARK DORDRECHT AANGENOMEN

Op het industrieterein Distripark te Dordrecht gaan wij in opdracht van Hercuton binnenkort aan de slag met het leveren en monteren van dak- en wandbeplating bij een nieuw distributiecentrum.