• NIEUWS

  • NIEUWS

Dak- en gevelbeplating bij DC Somerset Capital Partners
meer lezen

NIEUWBOUW DC SOMERSET CAPITAL PARTNERS TE ZALTBOMMEL

Op het bedrijventerrein De Wildeman te Zaltbommel wordt op een terrein van ca. 9 hectare een distributiecentrum gerealiseerd met een totale oppervlakte van 21.334 m². In opdracht van Somerset Capital Partners gaat Aannemingsbedrijf Wouters Schijndel B.V. deze nieuwbouw realiseren.

Dakbeplating bij Orgaworld te Drachten
meer lezen

VERNIEUWING DAKBEPLATING VOOR ORGAWORLD TE DRACHTEN

Voor Orgaworld Nederland B.V. locatie Drachten hebben we in totaal zo’n 8.200 aan dak- en gevelbeplating vernieuwd. De aanwezige asbestvrije golf- en lichtplaten werden slecht en waren aan vervanging toe.

Dak- en gevelbeplating bij Ploeger Logistics Harderwijk
meer lezen

DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ PLOEGER LOGISTICS FASE III TE HARDERWIJK

Binnenkort gaan we in opdracht van DIJKHAM Bouw uit Nijkerk aan de slag met de levering en montage dak- en gevelbeplating fase III voor Ploeger Logistics te Harderwijk. Voor Ploeger Logistics hebben we in 2017 en 2019 al eerder bij twee fases van het warehouse de dak- en gevelbeplating geleverd en gemonteerd. Dit warehouse is succesvol in gebruik en fase III is een uitbereiding hiervan.

Elektrische hoogwerker - Hardeman | van Harten
meer lezen

NIEUW MATERIEEL: ELEKTRISCHE HOOGWERKER

Afgelopen periode hebben we een nieuwe volledig elektrische knikarmhoogwerker aan ons wagenpark toegevoegd. Deze elektrische Genie Z-60/37DC gaat stil maar krachtig aan het werk en heeft een werkhoogte van ca. 20 meter en een horizontaal bereik van 11 meter.

Dak- en gevelbeplating bij Beemster Garlic B.V.
meer lezen

3000 M² DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ NIEUWE BEDRIJFSHAL BEEMSTER GARLIC B.V

In het Noord-Hollandse De Goorn gaan wij binnenkort in opdracht van Bouwbedrijf Dekker B.V. van start met de dak- en gevelbeplating van de nieuwe bedrijfsruimte van knoflookkwekerij Beemster Garlic.

Dak- en wandbeplating bij InSus te Duiven
meer lezen

DAK- EN WANDBEPLATING BIJ NIEUWE BEDRIJFSHAL INSUS TE DUIVEN

Begin mei 2021 gaan wij van start bij de nieuwe bedrijfshal van InSus op Synergiepark InnoFase te Duiven met de levering en montage van circa 43.000 m² aan dak- en wandbeplating.

meer lezen

NIEUWBOUW DISTRIBUTIECENTRUM LAARAKKER TE CUIJK VOOR SYSTABO B.V.

In opdracht van VolkerWessels Logistics Development gaat Systabo een distributiecentrum van maar liefst 56.000 m² bouwen op bedrijvenpark Laarakker te Cuijk. Voor Systabo zullen wij deze nieuwe hal voorzien van ruim 66.650 m² aan dak- en gevelbeplating.

Distributiecentrum LCP Hardeman | van Harten
meer lezen

DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ NIEUW DISTRIBUTIECENTRUM LCP FASE 1A TE ROOSENDAAL

In opdracht van bouwbedrijf Vrolijk B.V. gaan wij dit jaar van start met de dak- en gevelbeplating en lichtstraten bij het nieuwe distributiecentrum (fase 1A) van vastgoedontwikkelaar Logistics Capital Partners.

VidaXL Fase 4 Hardeman van Harten
meer lezen

NIEUWBOUW DC VIDAXL FASE 4 TE VENLO

Op het bedrijventerrein Klaver 3C op Trade Port Noord te Venlo gaan wij, in opdracht van Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling, binnenkort van start met de levering en montage van ruim 140.200 m² aan dak- en gevelbeplating bij het nieuwe distributiecentrum van vidaXL.