• NIEUWS

  • NIEUWS

© Met Inspiratie
meer lezen

NIEUWBOUW DISTRIBUTIECENTRUM DUDOK MAASVLAKTE-WEST AANGENOMEN

Op Distripark Maasvlakte-West te Rotterdam gaan we in opdracht van De Vries en Verburg binnenkort van start met diverse werkzaamheden voor het nieuwe distributiecentrum van Dudok Groep.

Dak- en wandbeplating bij Distributiecentrum Goodman te Alblasserdam
meer lezen

NIEUW DISTRIBUTIECENTRUM VOOR GOODMAN TE ALBLASSERDAM

Op industrieterrein Nieuwland Parc in Alblasserdam gaan wij in opdracht van Vrolijk B.V. te Zevenbergen binnenkort van start met het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating bij het nieuwe distributiecentrum van Goodman.

meer lezen

RENOVATIE STEENFABRIEK WIENERBERGER B.V. TE PANNERDEN

In het Gelderse Pannerden zijn wij sinds afgelopen week gestart met de dakrenovatie van steenfabriek Wienerberger B.V. op locatie Kijfwaard-Oost.

Dak- en wandbeplating bij Kees Smit Tuinmeubelen te AlmeloPr8 Architecten ©
meer lezen

NIEUW AANGENOMEN: DISTRIBUTIECENTRUM KEES SMIT TUINMEUBELEN TE ALMELO

Op XL businesspark te Almelo gaan wij in opdracht van Lowik Bouw binnenkort van start met de dak- en gevelbeplating voor het nieuwe distributiecentrum van Kees Smit Tuinmeubelen.

Dak- en gevelbeplating bij Stal Cono Spierdijk
meer lezen

DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ STAL CONO FAMILIE SCHILDER TE SPIERDIJK

In het Noord-Hollandse Spierdijk hebben wij bij de nieuwe CONO stal van familie Schilder de dak- en gevelbeplating geleverd en gemonteerd in opdracht van Melo Bouw te Heemskerk. Op de boerderij levert familie Schilder de melk aan CONO Kaasmakers, bekend van de Beemster kaas.

meer lezen

NIEUWE WEBSITE LIVE!

Onze nieuwe website staat live! Op de hoogte blijven van het actuele Hardeman | van Harten nieuws? Bezoek dan regelmatig onze website!

Dak- en wandbeplating bij distributiecentrum Plus te Oss
meer lezen

DAK- EN WANDBEPLATING BIJ HYPERMODERN DC PLUS TE OSS

Op bedrijvenpark Vorstengrafdonk in Oss is gestart met de bouw van een nieuw hypermodern distributiecentrum voor PLUS supermarkten. Dit nieuwe distributiecentrum gaat de vier bestaande distributiecentra vervangen en belevert daarmee alle 270 PLUS supermarkten.

Vacatures | Hardeman | van Harten
meer lezen

TIJDENS DE BOUWVAK ZIJN WIJ GESLOTEN!

Wij zijn vanaf vrijdag 24 juli t/m vrijdag 14 augustus gesloten. Maandag 17 augustus zijn we u graag weer van dienst.

Dak- en wandbeplating bij kalverenschuur te Terschuur
meer lezen

KALVERENSCHUUR IN TERSCHUUR GERENOVEERD

Bij Fintelman in Terschuur zijn we onlangs aan het werk geweest en hebben we een kalverenschuur gerenoveerd. Bij deze schuur was een renovatie noodzakelijk. De stalen gordingen (dragers van het dak) waren namelijk compleet doorgeroest. We hebben hier het complete dak, de ventilatienok en alle stalen gordingen verwijderd.