• NIEUWS

  • NIEUWS

meer lezen

TIJDENS DE BOUWVAK ZIJN WIJ GESLOTEN

Wij zijn gesloten: vrijdag 30 juli t/m vrijdag 20 augustus. Maandag 23 augustus zijn we u graag weer van dienst.

Dak- en gevelbeplating bij nieuwe opslagcentrum Oomen Verhuizers te Katwijk
meer lezen

DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ NIEUWE OPSLAGCENTRUM OOMEN VERHUIZERS TE KATWIJK

In opdracht van, Van de Hul Staalbouw hebben wij 4.100 m² dak- en gevelbeplating geleverd en gemonteerd en gaan wij in de 2e fase 2.400 m² dak- en gevelbeplating leveren en monteren, bij het nieuwe opslagcentrum van Oomen Verhuizers te Katwijk. Het opslagcentrum is 25 meter hoog, met een inhoud van 50.000 m³.

Dak- en gevelbeplating bij SealEco te Lemelerveld
meer lezen

DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ NIEUWE BEDRIJFSPAND SEALECO TE LEMELERVELD IN OPDRACHT VAN HEUTBOUW

In opdracht van HEUTBOUW te Genemuiden starten wij binnenkort met 5.500 m² dak- en gevelbeplating bij het nieuwe bedrijfspand van SealEco te Lemelerveld. Het nieuwe bedrijfspand van SealEco zal bestaan uit een productieruimte van ca. 4.000 m² met aansluitend een kantoorpand bestaande uit 3 bouwlagen.

Dak- en gevelbeplating bij project XPO Somerset te Hoofddorp
meer lezen

66.000 M² DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ NIEUWBOUW DC XPO OP SCHIPHOL TRADE PARK

Op Schiphol Trade Park te Hoofddorp gaan we in opdracht van Aan de Stegge Twello binnenkort van start met onder andere de dak- en gevelbeplating bij project XPO; een nieuw distributiecentrum. Het pand van investeerder Somerset Capital Partners komt op een kavel te staan van zo’n 9 hectare.

Dak- en gevelbeplating bij nieuwe schuur te Roggel
meer lezen

DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ NIEUWE SCHUUR TE ROGGEL

In de plaats Roggel, gelegen in Midden-Limburg, hebben we voor de heer Pijpers de dak- en gevelbeplating bij de nieuwe schuur geleverd en gemonteerd.

Dak- en gevelbeplating bij DC Somerset Capital Partners
meer lezen

NIEUWBOUW DC SOMERSET CAPITAL PARTNERS TE ZALTBOMMEL

Op het bedrijventerrein De Wildeman te Zaltbommel wordt op een terrein van ca. 9 hectare een distributiecentrum gerealiseerd met een totale oppervlakte van 21.334 m². In opdracht van Somerset Capital Partners gaat Aannemingsbedrijf Wouters Schijndel B.V. deze nieuwbouw realiseren.

Dakbeplating bij Orgaworld te Drachten
meer lezen

VERNIEUWING DAKBEPLATING VOOR ORGAWORLD TE DRACHTEN

Voor Orgaworld Nederland B.V. locatie Drachten hebben we in totaal zo’n 8.200 aan dak- en gevelbeplating vernieuwd. De aanwezige asbestvrije golf- en lichtplaten werden slecht en waren aan vervanging toe.

Dak- en gevelbeplating bij Ploeger Logistics Harderwijk
meer lezen

DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ PLOEGER LOGISTICS FASE III TE HARDERWIJK

Binnenkort gaan we in opdracht van DIJKHAM Bouw uit Nijkerk aan de slag met de levering en montage dak- en gevelbeplating fase III voor Ploeger Logistics te Harderwijk. Voor Ploeger Logistics hebben we in 2017 en 2019 al eerder bij twee fases van het warehouse de dak- en gevelbeplating geleverd en gemonteerd. Dit warehouse is succesvol in gebruik en fase III is een uitbereiding hiervan.

Elektrische hoogwerker - Hardeman | van Harten
meer lezen

NIEUW MATERIEEL: ELEKTRISCHE HOOGWERKER

Afgelopen periode hebben we een nieuwe volledig elektrische knikarmhoogwerker aan ons wagenpark toegevoegd. Deze elektrische Genie Z-60/37DC gaat stil maar krachtig aan het werk en heeft een werkhoogte van ca. 20 meter en een horizontaal bereik van 11 meter.