• NIEUWS

  • NIEUWS

Dak- en gevelbeplating bij SealEco te Lemelerveld
meer lezen

DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ NIEUWE BEDRIJFSPAND SEALECO TE LEMELERVELD IN OPDRACHT VAN HEUTBOUW

In opdracht van HEUTBOUW te Genemuiden starten wij binnenkort met 5.500 m² dak- en gevelbeplating bij het nieuwe bedrijfspand van SealEco te Lemelerveld. Het nieuwe bedrijfspand van SealEco zal bestaan uit een productieruimte van ca. 4.000 m² met aansluitend een kantoorpand bestaande uit 3 bouwlagen.

Dak- en gevelbeplating bij project XPO Somerset te Hoofddorp
meer lezen

66.000 M² DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ NIEUWBOUW DC XPO OP SCHIPHOL TRADE PARK

Op Schiphol Trade Park te Hoofddorp gaan we in opdracht van Aan de Stegge Twello binnenkort van start met onder andere de dak- en gevelbeplating bij project XPO; een nieuw distributiecentrum. Het pand van investeerder Somerset Capital Partners komt op een kavel te staan van zo’n 9 hectare.

Dak- en gevelbeplating bij nieuwe schuur te Roggel
meer lezen

DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ NIEUWE SCHUUR TE ROGGEL

In de plaats Roggel, gelegen in Midden-Limburg, hebben we voor de heer Pijpers de dak- en gevelbeplating bij de nieuwe schuur geleverd en gemonteerd.

Dak- en gevelbeplating bij DC Somerset Capital Partners
meer lezen

NIEUWBOUW DC SOMERSET CAPITAL PARTNERS TE ZALTBOMMEL

Op het bedrijventerrein De Wildeman te Zaltbommel wordt op een terrein van ca. 9 hectare een distributiecentrum gerealiseerd met een totale oppervlakte van 21.334 m². In opdracht van Somerset Capital Partners gaat Aannemingsbedrijf Wouters Schijndel B.V. deze nieuwbouw realiseren.

Dakbeplating bij Orgaworld te Drachten
meer lezen

VERNIEUWING DAKBEPLATING VOOR ORGAWORLD TE DRACHTEN

Voor Orgaworld Nederland B.V. locatie Drachten hebben we in totaal zo’n 8.200 aan dak- en gevelbeplating vernieuwd. De aanwezige asbestvrije golf- en lichtplaten werden slecht en waren aan vervanging toe.

Dak- en gevelbeplating bij Ploeger Logistics Harderwijk
meer lezen

DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ PLOEGER LOGISTICS FASE III TE HARDERWIJK

Binnenkort gaan we in opdracht van DIJKHAM Bouw uit Nijkerk aan de slag met de levering en montage dak- en gevelbeplating fase III voor Ploeger Logistics te Harderwijk. Voor Ploeger Logistics hebben we in 2017 en 2019 al eerder bij twee fases van het warehouse de dak- en gevelbeplating geleverd en gemonteerd. Dit warehouse is succesvol in gebruik en fase III is een uitbereiding hiervan.

Elektrische hoogwerker - Hardeman | van Harten
meer lezen

NIEUW MATERIEEL: ELEKTRISCHE HOOGWERKER

Afgelopen periode hebben we een nieuwe volledig elektrische knikarmhoogwerker aan ons wagenpark toegevoegd. Deze elektrische Genie Z-60/37DC gaat stil maar krachtig aan het werk en heeft een werkhoogte van ca. 20 meter en een horizontaal bereik van 11 meter.

Dak- en gevelbeplating bij Beemster Garlic B.V.
meer lezen

3000 M² DAK- EN GEVELBEPLATING BIJ NIEUWE BEDRIJFSHAL BEEMSTER GARLIC B.V

In het Noord-Hollandse De Goorn gaan wij binnenkort in opdracht van Bouwbedrijf Dekker B.V. van start met de dak- en gevelbeplating van de nieuwe bedrijfsruimte van knoflookkwekerij Beemster Garlic.

Dak- en wandbeplating bij InSus te Duiven
meer lezen

DAK- EN WANDBEPLATING BIJ NIEUWE BEDRIJFSHAL INSUS TE DUIVEN

Begin mei 2021 gaan wij van start bij de nieuwe bedrijfshal van InSus op Synergiepark InnoFase te Duiven met de levering en montage van circa 43.000 m² aan dak- en wandbeplating.